Fõoldal    Könyveink   Könyveinkrõl írták    Kapcsolat      Felad Rendelést

____     Szépnap könyvek

Szobatisztaság egyszerűen

 

szobatisztaság, baba, szobatisztaságra nevelés, bili, szobatisztaság, beipisil, szobatisztaság

Felad Rendelést

 db a

És hamarosan szobatiszta lesz!

Részletek a szerzõnek küldött szülõi köszönetekbõl:

„A gyerekünk annyit iszik, amennyit csak akar, és mégis mélyen alszik. Ha szükséges, minden további nélkül kimegy a vécére és nem pisil be. Már hetek óta szobatiszta!”

A szobatisztaság ilyen egyszerű

Dr. Gabriele Haugh-Schnabel
A Bili Tudománya

avagy szobatisztaság felsőfokon

Tudni szeretné, hogyan lehet gyermeke természetes módon szobatiszta? Vagy csak egyszerûen abban szeretne biztos lenni, hogy a szobatisztaságra nevelésben Ön a helyes úton jár? Esetleg gyermeke már oviba vagy iskolába jár, és még mindig nem szobatiszta, annak ellenére hogy  a szobatisztaság érdekében Ön már mindent elkövetett?

Dr. Gabriele Haugh-Schnabel (1952), két gyermek édesanyja, magándocensként viselkedésbiológiával foglalkozik a Freiburgi Egyetemen. Tudományos cikkeivel, szakkönyveivel, a szülõk számára tartott gyakorlati elõadásaival és tévés szerepléseivel jelentõs elismerést szerzett a szobatisztaság szakterületén.

E könyvben olvasmányosan vezeti be a szülõket és a nagyszülõket a „A Bili Tudományába” , hogy megismerjék és a gyakorlatban is alkalmazzák mindazt, amit az orvostudomány és a modern pedagógia a XXI. században tud róla.

.

részben színes, kartonált
ISBN 963 219 495

 

Rendelje meg most ezt a könyvet online!

Az online könyvrendelés menete
:

Válassza ki a darabszámot, majd kattintson a "kosárba" gombra. Minden választott könyvnél végezze ezt el, majd adja fel a könyvrendelést,
vagyis kattintson az alábbi linkre :
 Felad könyvrendelést

Iratkozzon fel most ingyenes 12 részes
Autoritmia online-tanfolyamunkra/hírlevelünkre
TANULJON NYELVET TANULNI!

Név:*
E-mail:*

A köynv ára 2490Ft+postaköltség 

 

 könyv nyelvtanulás szép nap szép napot könyvek angol baba nyelvtanulás gyermekvédelem Waldorf pedagógia nyelvtanítás nyelvtanulás oktatás nyelvek nyelv Lomb Kató alternatív oktatás